Видео обуки за ПРИБИРАЊЕ СРЕДСТВА И КОМУНИЦИРАЊЕ СО ЗАЕДНИЦАТА

Видео обуки за ПРИБИРАЊЕ СРЕДСТВА И КОМУНИЦИРАЊЕ СО ЗАЕДНИЦАТА

Добредојдовте на обуката на тема прибирање средства и комуницирање со заедницата.

Со попош на оваа обука ќе се стекнете со знаења за како до успешна кампања за прибирање финансиски средства за вашето социјално претпријатие и како правилно да комуницирате со вашата заедница и целна група.

Оваа обука се состои од две посебни видеа. Под самите видеа можете да ги најдете и материјалите за вежби.

ОБУКА 1

ОБУКА 2

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept