Ndryshimi i fundit: Nëntor, 2022.

 

Çfarë janë cookies?

Kur vini në platformën elektronike të crowdfunding të Këshillit Rinor Nacional të Maqedonisë, në faqen e internetit mladipretpriemaci.mk ose përdorni shërbimet tona të autorizuara nga ne, mblidhen cookies që përmbajnë të dhëna për ju. Kjo faqe shpjegon Politikën për përdorimin e cookies në mladipretpriemaci.mk.

Cookie-it janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj që përdorni kur vizitoni ueb faqen. Herën tjetër që vizitoni faqen tonë, cookies na lejojnë të njohim shfletuesin tuaj dhe t’ju ofrojmë qasje të personalizuar duke kujtuar preferencat tuaja dhe vizitat e përsëritura. Cookie-it mund të ruajnë preferencat tuaja dhe informacione të tjera, por ato nuk mund të lexojnë të dhënat ose informacionin tuaj nga hard disku juaj ose të lexojnë skedarët e ruajtur të cookie-ve nga faqet e tjera të internetit. Kur hyni për herë të parë në faqen tonë të internetit www.mladipretpriemaci.mk, do të shfaqet një dritare që ju informon se ne përdorim cookie-ve. Për përdorimin e duhur të mladipretpriemaci.mk, i cili përfshin sesionet e përdoruesve (login), sistemi ynë duhet të lërë cookie në pajisjen tuaj. Prandaj, për të përdorur mladipretpriemaci.mk, ju duhet të pranoni që mladipretpriemaci.mk të ruajë cookie-t e nevojshme në pajisjen tuaj.

 

Pse përdorim cookies?

Ne përdorim cookies për të kuptuar më mirë përdorimin e faqes së internetit nga vizitorët, duke mundësuar kështu një përvojë të personalizuar të përdoruesit. Cookies që vendosen nga uebfaqja www.mladipretpriemacit.mk quhen cookies të palës së parë (first-party cookies). Cookies të vendosura nga palë të tjera quhen cookie të palëve të treta (third-party cookies). Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne përdorim një shërbim të palës së tretë, Google Analytics dhe Facebook, për të mbledhur informacione standarde për: kohëzgjatjen e vizitës, llojin e pajisjes së përdorur, shfletuesin e përdorur, uebfaqet e shikuara, etj. Cookies nga palët e treta nuk zbulojnë të dhënat personale të vizitorëve që ekzistojnë në mladipretpriemaci.mk. Kontrolluesi i të dhënave personale (www.mladipretpriemaci.mk) nuk ka kontroll mbi cookie-t e palëve të treta dhe mënyrën se si ato do të përdoren.

 

Lloji i cookie-ve të përdorura

Për të mundësuar funksionet themelore të funksionimit të platformës sonë, www.mladipretpriemaci.mk, si ruajtja e produkteve në shportë, përzgjedhja e gjuhës etj., ne përdorim cookies të nevojshme (necessary cookies). Pa këto cookie të nevojshme, faqja e internetit nuk mund të funksionojë në mënyrën më të mirë të saj. Gjithashtu, për të marrë pëlqimin Tuaj (të dhënat për pranim/mospranim) të politikës së cookie-ve, përdorim cookies të nevojshme.

Cookies statistikore (Statistical cookies) na lejojnë, nëpërmjet mbledhjes anonime të informacioneve, të mësojmë për: kohëzgjatjen e vizitës, faqet e internetit që janë parë, vendndodhjen gjeografike (vendin/qytetin), llojin e shfletuesit të përdorur, llojin e pajisjes së përdorur, burimi nga i cili është vizituar faqja e internetit, etj. Këto informacione përdoren me qëllim të krijimit të raporteve statistikore që do të na mundësojnë të kuptojmë sjelljen e përdoruesit dhe të ofrojmë funksione të përmirësuara në faqen tonë të internetit. Këto cookie nuk janë të nevojshme dhe nuk ndikojnë në përvojën tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit.

Cookies të vendosura nga mladipretpriemaci.mk janë nën kompetencën tonë. Ju këshillojmë të lexoni politikat e tyre të privatësisë për informim dhe siguri më të mirë.

 

Kontrolli/fshirja e cookies

Kur vizitoni faqen tonë të internetit mladipretpriemaci.mk, në pjesën e poshtme shfaqet një dritare që ju informon për llojet e cookies që përdorim. Duke shtypur “Pajtohem” ju pranoni të përdorim të gjitha cookie-t, duke deklaruar në këtë mënyrë se e kuptoni dhe pranoni politikën tonë të cookie-ve. Nëse vazhdoni me punë në faqen tonë të internetit pa klikuar butonin për pëlqim, konsiderohet gjithashtu se jeni plotësisht dakord me politikën tonë të cookie-ve.

Mund të fshini çdo cookie që është tashmë në kompjuterin/pajisjen tuaj dhe mund të rregulloni shfletuesit tuaj t’i parandalojë ato. Nëse e bëni këtë, do t’ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni faqen tonë të internetit. Mund të shihni më shumë informacion rreth cilësimeve të shfletuesve tuaj në lidhjet e mëposhtme:

Google Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Apple Safari:

https://support.apple.com/en-mk/guide/safari/sfri11471/mac

Microsoft Internet Explorer:

https://support.microsoft.com/en-gb/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

 

Njoftimi i ndryshimeve

Politika për cookie-t mund të ndryshojë përkohësisht. Nëse ka ndonjë ndryshim në politikën tonë të cookie-ve, ato do të shënohen në politikën për mbrojtjen e të dhënave personale, këtë politikë të cookie-ve, faqen kryesore të faqes së internetit www.mladipretpriemaci.mk dhe në vende të tjera që mendojmë se janë të përshtatshme. Ju rekomandojmë të rishikoni ndryshimet e postuara në këto politika sa herë që vizitoni faqen e internetit.

 

Informacione të përgjithshme

Politika e cookie-ve është pjesë e Politikës së privatësisë dhe mbrojtjes së të dhënave personale të mladipretpriemaci.mk e cila shpjegon se çfarë bëjmë ne me informacionin e mbledhur nga Përdoruesit tanë. Për më shumë informacion, vizitoni Politikën e privatësisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale. Politikat mund të ndryshohen dhe përditësohen herë pas here. Ju lutemi vizitoni politikat të informoheni rreth ndryshimeve të tyre të mundshme.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept