ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

За повикот Преку проектот ќе се одржат вкупно 12 обуки наменети за млади вработени во социјални претпријатија и невработени млади лица од ранливи групи на граѓани, со цел да намалат и неутрализираат
Што е Социјално претприемништво?

Што е Социјално претприемништво?

Последните неколку години постои растечки тренд во корпоративната општествена одговорност, нови врсти на социјално инвестирање, како што е импакт инвестирањето и основањето на нови социјални и еколошки претпријатија. Постојат повеќе
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept