ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

За повикот Преку проектот ќе се одржат вкупно 12 обуки наменети за млади вработени во социјални претпријатија и невработени млади лица од ранливи групи на граѓани, со цел да намалат и неутрализираат
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept