Oсновна студија на социјалните претпријатија во Северна Македонија

Студијата се базира на анализата на мапирањето на социјалните претпријатија во Северна Македонија со посебен фокус на младите. Студијата дава генерален приказ за социјалните претпријатија, во најголем дел базиран на примарно истражување на социјалните претпријатија.
Презентација_СП-removebg-preview

Видео обуки за социјални претприемачи

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept