Видео обука за МЕКИ ВЕШТИНИ

Видео обука за МЕКИ ВЕШТИНИ

Добредојдовте на обуката за меки вештини.

Со помош на оваа обука, ќе ги зајакнете своите меки вештини како комуникација, лидерство, тимска работа, професионални вештини, ќе го покренете своето ефикасно и ефективно размислување, ќе го подобрите своето професионално однесување, а ќе се здобиете и со нови ИТ меки вештини.

Погледнете го видеото и следете ја обуката. Материјалите и вежбите се достапни под видеото.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept