Видео обуки на тема ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Видео обуки на тема ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Добредојдовте на обуката на тема претприемништво.

Преку оваа обука ќе имате можност да се стекнете со знаења и вештини кои ќе ви користат при основањето и управувањето со сопствено социјално претпријатие. За време на обуката ќе се запознаете со концептот на социјално претпријатие, развој на бизнис план, кои се законските и административните одредби за започнување и управување со социјално претпријатие како и со управување со човечките ресурси.

Оваа обука се состои од три посебни видеа. Под самите видеа можете да ги најдете материјалите за вежби.

ОБУКА 1

ОБУКА 2

ОБУКА 3

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept