Видео обуки за ПРИБИРАЊЕ СРЕДСТВА И КОМУНИЦИРАЊЕ СО ЗАЕДНИЦАТА

Видео обуки за ПРИБИРАЊЕ СРЕДСТВА И КОМУНИЦИРАЊЕ СО ЗАЕДНИЦАТА

Добредојдовте на обуката на тема прибирање средства и комуницирање со заедницата. Со попош на оваа обука ќе се стекнете со знаења за како до успешна кампања за прибирање финансиски средства
Видео обуки на тема ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Видео обуки на тема ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Добредојдовте на обуката на тема претприемништво. Преку оваа обука ќе имате можност да се стекнете со знаења и вештини кои ќе ви користат при основањето и управувањето со сопствено социјално
Видео обука за МЕКИ ВЕШТИНИ

Видео обука за МЕКИ ВЕШТИНИ

Добредојдовте на обуката за меки вештини. Со помош на оваа обука, ќе ги зајакнете своите меки вештини како комуникација, лидерство, тимска работа, професионални вештини, ќе го покренете своето ефикасно и
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept