Previous
Next
Што нуди mladipretpriemaci.mk?

ПОМОШ ВО СЕКОЈ ЧЕКОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШАТА БИЗНИС ИДЕЈА

  • Можност за прибирање на средства за формирање на нови младински социјални претпријатија
  • Можност за промоција на вашите идеи за младинско социјално претприемништво пред меѓународна публика
  • Ресурс за нови и постоечки социјални претпријатија
  • Можности за обуки, вебинари и тренинзи

ИНИЦИЈАТИВИ

Собрани средства 16,850ден
8.02%
Цел: 210,000ден
Собрани средства 1,000ден
10.00%
Цел: 10,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 3,450ден
13.80%
Цел: 25,000ден

Често поставувани прашања

Тука сме да ви помогнеме во секој чекор од креирањето на профил на mladipretpriemaci.mk!

mladipretpriemaci.mk претставува платформа која служи за прибирање средства во форма на crowdfunding за идеи за воспоставување на социјални претпријатија во Република Северна Македонија

Може да се пријави било каква иницијатива/бизнис идеја која а) има управувачка структура составена од 2/3 млади на возраст од 15-29 години; или б) вработува или ангажира млади од 15-29 години или пак в) социјално претпријатие што директно влијае и креира бенефити за младите од 15-29 години.

Сите иницијативи ќе бидат одобрувани за 7 работни дена. Доколку има голем обем на пристигнати иницијативи, НМСМ го задржува правото овој рок да се продолжи.

Најефективните кампањи за crowdfunding се оние кои се кратки, јасни и концизни, па оттаму и препораката кампањата за прибирање на средства да не трае повеќе од месец дена.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept