ИНИЦИЈАТИВИ

Се прикажуваат сите 9 резултати

0 Преос. денови
Собрани средства 0ден
0%
Цел: 300,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 0ден
0%
Цел: 300,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 50,500ден
8.42%
Цел: 600,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 88,745ден
88.75%
Цел: 100,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 0ден
0%
Цел: 49,999ден
Собрани средства 1,000ден
10.00%
Цел: 10,000ден
Собрани средства 16,850ден
8.02%
Цел: 210,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 3,450ден
13.80%
Цел: 25,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 0ден
0%
Цел: 300,000ден