Јавен повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија

Јавен повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија

Во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“, отвораме повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија во Република Северна Македонија. За проектот: „Социјално претприемништво за младинско вработување“ се стреми да
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept