ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА

Националниот младински совет на Македонија Ве поканува да доставите понуда за сала за одржување еднодневна конференција на 4 декември 2023 година во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“.

Понудата треба да ги содржи следниве информации:

На повикот имаат право да се пријават сите заинтересирани правни и физички лица.

Повеќе детали за условите и начинот на пријавување можете да најдете во документот „Услови за работа“.

Понудата треба да се достави во рок од 10 дена од датумот на повикот, не подоцна од 17 ноември 2023 година (петок), до 16:00 часот.

Сите понудувачи кои доставиле понуди кои ги исполнуваат условите ќе бидат разгледани од страна на евалуционата комисија и соодветно известени.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept