На регистарот може да се погледнат сите мапирани социјални претрпијатија во Република Северна Македонија, подредени по плански региони. Во Регистарот, изработен од Здружението за социјални иновации АРНО се вметнати сите социјални претпријатија кои одговорија на прашалникот за мапирање. Доколку не сте дел од регистарот/не сте го одговориле прашалникот, истото може да го сторите на следниот  формулар, по што вашето социјално претпријатие ќе биде додадено во регистатор. Доколку пак, имате идеја за социјално претпријатие, истата можете да ја споделите тука.

ИРЗ Тетово

Здружение ИРЗ Тетово

Маршал Тито 96
info@cdi.mk
Тетово

Одраз Битола

Граѓанско здружение Центар за психосоцијална поддршка и истражувања Одраз Битола

Митрополитска 13а
odraz.bitola@gmail.com
Битола

Luhu Ajidris Roma

Luhu Ajidris Roma

Единство 53
Крива Паланка

Кантрисајт Ретрит

Кантрисајт Ретрит

С.Опила, Ранковце
Mariadibiaggio@gmail.com

Spring Lady Vesna Vuleta

Spring Lady Vesna Vuleta

С. Бегниште
springlady3@yahoo.com

Круг 2

Круг 2

Миле Поп Јорданов 11/1
biljana.krioska@gmail.com
Скопје

ЗЗПЗ ВИНОЖИТОТО

ЗЗПЗ ВИНОЖИТОТО

 

Подареш бб - Радовиш, пост код 2423
vinozito.ngorainbow@gmail.com
Радовиш

Колибата на дедо Душко

Колибата на дедо Душко

Анри Барбис 69-2/8
dushicakrsteska@hotmail.com
Берово

Едукативен Клуб Импакт

Едукативен Клуб Импакт

Бул.Свети Климент Охридски 24/2-1
zarmena.bozinovska@re2020.org.mk
Скопје

Еснаф Хендмејд

Еснаф Хендмејд

 

Ул. Никола Теимпаре 11б
izabela@esnaf.eu
Скопје

Големи Срца

Големи Срца

 

Милан Зечар 4/50
golemisrca@gmail.com
Скопје

Етно ресторан кај Виктор

Етно ресторан кај Виктор

Босилово 326
kostatimov323@gmail.com
Босилово

Здружение ЗЕОООП

Здружение ЗЕОООП

 

Ул 23ти Октомври
zdrzeooopsk@gmail.com
Скопје

Едукативен Центар „Детска Амбасада“

Едукативен Центар „Детска Амбасада“

 

ул. Александар Македонски 160, Прилеп
info@detskaambasada.org
Прилеп

ГРИН ИТ

ГРИН ИТ

Партизански Одреди 17а, мезанин локал 7
info@challenger.mk
Скопје

ЕУ ИНСТИТУТ

Здружение за образовно истражувачки развој ЕУ ИНСТИТУТ Скопје

Бул: АСНОМ бр: 40/2-2
info@euinstitute.eu
Скопје

ИЗСГ ПРИРОДНИК

ИЗСГ ПРИРОДНИК

 

Архимедова
aleksova_bojana@yahoo.com
Скопје

EDUFRON

Друштво за едукација и консалтинг ЕДУФРОНТ ДООЕЛ

Јани Лукровски 10-1/46
info@edufront.mk
Скопје

Емоционално здраво детство

Емоционално здраво детство

 

Бул. Видое Смилевски Бато 14А/2-34
emocionalnozdravodetstvo@gmail.com
Скопје

БИНТЕРН ДООЕЛ Битола

БИНТЕРН ДООЕЛ Битола

Ул. Паралово бр.6
dimitar@bintern.com
Битола

Сојуз на извидници на Македонија

Сојуз на извидници на Македонија / Извидник ДООЕЛ фирма сопственост на организацијата

 

Кукушка 4А
sim@scout.org.mk
Охрид

ЗЕЛЕН ОКРУГ

Центар за социјално претприемништво и одржливост ЗЕЛЕН ОКРУГ Скопје

 

Бул. АСНОМ 184/1/1П
ngo.okrug@gmail.com
Скопје

Мама Органа

Мама Органа

 

Бул. АСНОМ 68/1-10
mamaorgana@gmail.com
Скопје

Индоор Гарден

Индоор Гарден ДООЕЛ Скопје

 

Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 147-1/9
indoorgarden15@gmail.com
Скопје

ИН ВИВО

ИН ВИВО

 

Бул. В. С. Бато 83/4-2
dejan@invivo.mk
Село Јаболци

Лице в лице

Лице в лице

 

Орце Николов 93
aleksandra@public.org.mk
Скопје

Органик Балкан ДОО

Органик Балкан ДОО

 

Христо Узунов 2/2
tomislav.rushkov@organicbalkan.mk
Велес

ЕСИ НЕЛИС

Здружение ЕСИ НЕЛИС Скопје

 

Булевар „11-ти Октомври„ бр 42
zdruzeniesi@gmail.com
Скопје

Бренд Солушн

Бренд Солушн Дооел

 

Чедомир Миндеровиќ 36/1-7
elizabeta_j@hotmail.com
Скопје

ПУСЗ Астреон

ПУСЗ Астреон

Илија Алексов бр. 137
astreon@hotmail.com
Село Банско

Милениум

Милениум

 

Илинденка 18
taxhedin@gmail.com
Тетово

РЕДИ Рециклажа

Друштво за собирање и управување со отпад РЕДИ Рециклажа ДООЕЛ Скопје

 

ул. „Црвена вода“ бр. 37-3
recycling@redi-ngo.eu
Скопје

ПХС-Помош

Социјално Претпријатие ПХС-Помош за хендикепирани и сиромашни

 

Круме Јаскоски број31-7500
ahp_mk@yahoo.com
Прилеп

Лоотус ј
Лумос

Лумос - Црвен Крст на Македонија, ОО Битола

Филип Втори Македонски бр.64
bitola@redcross.org.mk
Битола

Социјал Ентерпрајз

Социјал Ентерпрајз Социал Инклужн виа Бикипинг

 

ул. Михајло Пупин 24
sesocialinclusionviabeekeeping@yahoo.com
Македонски Брод

ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР

Здружение ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР КАвадарци

ИГМАН 46
donirajkompjuter@gmail.com
Кавадарци

Едукативен центар „Детска Амбасада“ - Прилеп

Едукативен центар „Детска Амбасада“ - Прилеп

 

ул: „Александар Македонски“ 160
info@detskaambasada.org
Прилеп

Грижа цаци

Грижа цаци -радовиш

Таско андонов 14
donevv_robert@hotmail.com
Радовиш

Црвен крст Струмица

OO Црвен крст Струмица

ул. Коста Бозов бр.1
strumica.negacentar@redcross.org.mk
Струмица

Ко-Креатори

Ко-Креатори

 

Сутјеска 5А
hello@cocreators.mk
Штип

Копче

Копче

 

Бул. Кочо Рацин бр 13
skiopje.kopce@redcross.org.mk
Скопје

Наша Добра Земја

Наша Добра Земја

 

Дрезденска 15/локал 1
info@dobrazemja.org
Скопје

ЕКО 5РОВСКИ

ЕКО 5РОВСКИ

 

Бул Видое Смилевски Бато, бр42/31
ane5rovska@yahoo.com
Скопје

Екорурал продукт

Екорурал продукт

 

Волгоградска 8-4/4
ekoruralprodukti@gmail.com
Скопје

Среќотворци

Среќотворци

Милан Зечар 4/50
k_sopov@yahoo.com
Скопје

Фондација Рето Надеж

Фондација Рето Надеж

 

С.Батинци 1 бр. 220
retonadez@gmail.com
Студеничани

Здружение на лица со церебрална парализа и други попречености

Здружение на лица со церебрална парализа и други попречености- Велес

 

 

Архиепископ Михаил 156 Велес
daliborkacp@yahoo.com
Велес

ЛАГ АГРО ЛИДЕР

Домашно.мк - ЛАГ АГРО ЛИДЕР

 

Маршал Тито 92, Кривогаштани
marina_tosheska@yahoo.com
Кривогаштани

Поддршка и развој Хуманост

Здружение за поддршка и развој Хуманост

 

 

ул. Бранислав Нушиќ бр. 13/1-17
contact@humanost.org.mk
Скопје

Доза Среќа

Здружение за рехабилитација и инклузија на лица со даунов синдром Дневен центар Доза Среќа

 

ул. Ботун бр 17а
dozasreka@gmail.com
Скопје

Наша тезга

Наша тезга

 

Ул. Јордан Пиперката бр. 15, Кичево
rkoalicija@gmail.com; nasatezga@gmail.com
Кичево

Кулинари- АРНО

Кулинари- АРНО

 

Булевар ВМРО 1/2-17, 1000 Скопје
arno.mkd@gmail.com
Скопје

Ателје Ирина Тошева

Ателје Ирина Тошева

 

Кеј 13 ноември 20/21
thedesigner@irinatosheva.com
Скопје

ЗУР Македонски ракотворби

ЗУР Македонски ракотворби

 

Елпида Караманди 16 Битола
zur.makedonskirakotvorci@gmail.com
Битола

SIEC - СИЕЦ

SIEC - СИЕЦ

 

Ѓорче Петров 18a, 1000 Скопје
siecofficeinfo@gmail.com
Скопје

ДИЈАКОНИЈА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Хуманитарно здружение ДИЈАКОНИЈА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Стив Наумов, 86, Струмица
dijakonija.severna.makedonija@hotmail.com; martin.konev@hotmail.com
Струмица

Круна Плус Радовиш

Круна Плус Радовиш

Герас Цунев 4, Раадовиш
krunaplusmk@gmail.com

Радовиш

Бравура Кооператива

Бравура Кооператива

 

Питу Гули бр 37/ Делчево
bravuracooperativa@yahoo.com

Делчево

МЗЛТИ Мобилност- Велес

МЗЛТИ Мобилност- Велес

 

Алексо Демниевски Бауман бб
mobilnostveles@yahoo.com

Велес

Фондација за развој на локалната заедница Штип

Фондација за развој на локалната заедница Штип

 

Страшо Пинџур 66/1
info@frlz.org.mk

Штип

ЗПОХ Биовита Кавадарци

ЗПОХ Биовита Кавадарци

 

Методија Џунов 65 Кавадарци
biovitaorganic@gmail.com

Кавадарци

02-MР Кафе Бар „Улаф Сте“

02-MР Кафе Бар „Улаф Сте“

 

ул. Булевард 1ви Мај бр.205
o2mrcaffe@gmail.com

Битола

ЗД ХОТЕЛ ДАЛЈАН Охрид

ЗД ХОТЕЛ ДАЛЈАН Охрид

 

П.Фах 104
hotel.daljan@yahoo.com

Охрид

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept