Завршна конференција „Социјално претприемништво за младинско вработување”

Завршна конференција „Социјално претприемништво за младинско вработување”

Ни претставува вистинско задоволство да Ве поканиме на завршната конференција во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување”. Конференцијата ќе се одржи на 12 декември (вторник), со почеток од
ПОВИК ЗА ОБУЧУВАЧ/И

ПОВИК ЗА ОБУЧУВАЧ/И

За потребите на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“, отвораме Повик за обучувач/и за обуки за меки вештини, претприемништво и за прибирање средства за социјални претпријатија во Македонија. За повикот: Во
Јавен повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија

Јавен повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија

Во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“, отвораме повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија во Република Северна Македонија. За проектот: „Социјално претприемништво за младинско вработување“ се стреми да
Што е Социјално претприемништво?

Што е Социјално претприемништво?

Последните неколку години постои растечки тренд во корпоративната општествена одговорност, нови врсти на социјално инвестирање, како што е импакт инвестирањето и основањето на нови социјални и еколошки претпријатија. Постојат повеќе
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept