ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА

Националниот младински совет на Македонија Ве поканува да доставите понуда за сала за одржување еднодневна конференција на 4 декември 2023 година во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“.
ПОВИК ЗА ОБУЧУВАЧ/И

ПОВИК ЗА ОБУЧУВАЧ/И

За потребите на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“, отвораме Повик за обучувач/и за обуки за меки вештини, претприемништво и за прибирање средства за социјални претпријатија во Македонија. За повикот: Во
ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ

За повикот Преку проектот ќе се одржат вкупно 12 обуки наменети за млади вработени во социјални претпријатија и невработени млади лица од ранливи групи на граѓани, со цел да намалат и неутрализираат
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept