Што е Социјално претприемништво?

Што е Социјално претприемништво?

Последните неколку години постои растечки тренд во корпоративната општествена одговорност, нови врсти на социјално инвестирање, како што е импакт инвестирањето и основањето на нови социјални и еколошки претпријатија. Постојат повеќе
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. View more
Прифаќам/Accept