Инклузија

Се прикажуваат сите 4 резултати

0 Преос. денови
Собрани средства 88,745ден
88.75%
Цел: 100,000ден
Собрани средства 1,000ден
10.00%
Цел: 10,000ден
Собрани средства 15,850ден
7.55%
Цел: 210,000ден
0 Преос. денови
Собрани средства 3,450ден
13.80%
Цел: 25,000ден